Hej!

 

Letar du efter Proethos logga? I så fall har du kommit helt rätt. Det är fritt fram att använda materialet i vårt pressrum, t.ex. om du vill skriva en artikel eller göra ett inlägg på Instagram eller din blogg, men vi skulle bli jätteglada om du i så fall också taggar oss:

  • IG & Fb: @proethosfond / #proethosfond
  • LinkedIn: @proethos-ab / #proethosfond

Om du är osäker på hur vår logga ska användas, behöver en färgkod eller har någon annan fråga om Proethos grafiska profil så får du gärna maila oss.

Gör du research inför en artikel? Längst ner på sidan finns berättelsen om hur Magnus bytte ut kostymen mot en t-shirt samt en kort sammanfattning av Proethos fond. Läs gärna också vår Q&A. Om du inte hittar det du letar efter på vår hemsida får du så klart gärna kontakta oss.

Vill du intervjua Magnus eller hitta på något kul? Vi är väldigt öppna för olika samarbeten och medverkar gärna i intervjuer, artiklar och poddar. Berätta kort vad du tänker dig, så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans.

Bilder på Magnus

Magnus story

Jag har jobbat med kapitalförvaltning och Private banking i Sverige och utomlands i 17 år. Men jag slutade med det för att jag tröttnade på att sälja produkter som jag själv aldrig skulle köpa.

Det skall inte vara svårt eller kosta mer att göra rätt! Det är anledningen till att jag startade Proethos. Jag ville skapa något som inte fanns tidigare, nämligen en möjlighet för vanligt folk att, på ett billigt och enkelt sätt, investera i lösningen på klimatkrisen.”

Magnus Alfredsson
skapare av Proethos® | förvaltare av Proethos Fond

Om Proethos fond

Proethos AB grundades i Lund 2015 av Magnus Alfredsson. Företaget äger varumärket Proethos® och tillhandahåller, i ett samarbete med det svenska fondbolaget AIFM Capital AB, en global blandfond som heter Proethos Fond. Proethos etablerade en ny norm inom hållbart sparande, genom att erbjuda en billig och bra fond som investerar i lösningen på klimatkrisen. Proethos-modellen, som är själva ramverket i förvaltningen av fonden, togs fram i samarbete med investerare, professorer, entreprenörer och eldsjälar under 2016.

Proethos logga

Kreativitet i alla ära, men vi kan väl komma överens om att det är dessa två färger som gäller? Använd den turkosa loggan ENDAST på vit eller enfärgad ljus bakgrund. I alla andra fall ber vi dig att använda den vita loggan.

En sak till: Friytan ska motsvara storleken på bokstaven ”s” i loggan. Det betyder att det ska finnas minst så mycket utrymme runt loggan, i alla riktningar. Frågor eller funderingar? Maila oss!

Högerklicka på loggan för att ladda ner den i png-format.

© 2023 Proethos AB, Lund

Tänk på att placeringar i fonder/värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. 

AIFM Capital AB är ett fondbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Proethos fond förvaltas av AIFM Capital AB.